MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Następnie ubij białka, stopniowo dodając cukier. Ubijaj aż...
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne ciasto migdałowe, które rozpływa się w ustach. Cudownie smakuje z z bitą śmietaną. Przepis na ciasto z mielonymi migdałami

Ciasto migdałowe. Krok 2

Następnie ubij białka, stopniowo dodając cukier. Ubijaj aż masa będzie lśniąca i gęsta.

Zobacz również

Tygodniowy przegląd prasy w Siewierzu, (26.05-1.06.2024)

Tygodniowy przegląd prasy w Siewierzu, (26.05-1.06.2024)

Przegląd tygodnia od 26.05 w Szczyrku

Przegląd tygodnia od 26.05 w Szczyrku

Polecamy

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Aromatyczna kasza gryczana na sypko. Będziesz się nią zajadać

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Apetyczne bułeczki z kremem. Mogłeś ich jeszcze nie jeść

Większość z nas nie wie, że jest zakażona groźnym wirusem. Czeka nas epidemia!

Większość z nas nie wie, że jest zakażona groźnym wirusem. Czeka nas epidemia!