MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ponowne podgrzewanie mięsa kurczaka sprawia, że staje się...
fot. Pixabay

Tego nie można odgrzewać na drugi dzień. Możesz się zatruć! Jakich produktów nie wolno odgrzewać? Sprawdź!

Kurczak

Ponowne podgrzewanie mięsa kurczaka sprawia, że staje się ono szczególnie ciężkostrawne, bo zmienia się jego struktura białkowa. Dlatego zamiast odgrzewać lepiej spożyć kurczaka na zimno, na przykład jako dodatek do sałatki.

Kolejny produkt --->

Zobacz również

James Harries dał koncert w ogrodzie  Pałacyku Zielińskiego w Kielcach [ZDJĘCIA]

James Harries dał koncert w ogrodzie Pałacyku Zielińskiego w Kielcach [ZDJĘCIA]

Mapa klubów Ekstraklasy w nowym sezonie. "Kierowca Pogoni płacze, jak to widzi"

Mapa klubów Ekstraklasy w nowym sezonie. "Kierowca Pogoni płacze, jak to widzi"

Polecamy

Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

HIT DNIA
Dip czosnkowy z fetą. Pyszny dodatek do warzyw i mięs. Zrobisz raz i przepadniesz

Obłędnie pyszna kanapka z tuńczykiem. Ten przysmak posmakuje każdemu

Obłędnie pyszna kanapka z tuńczykiem. Ten przysmak posmakuje każdemu

Urlop w Turcji bez biura podróży? Sprawdź, jak najlepiej go zaplanować

Urlop w Turcji bez biura podróży? Sprawdź, jak najlepiej go zaplanować